Ce rezoluţii ar trebui să avem pentru 2013

Fără doar şi poate vă gândiţi astăzi la o listă de dorinţe, planuri mai mari sau mai mici, la promisiuni pe care vi le faceţi vouă sau celor din jur pentru 2013. Ne-am gândit şi noi ce ar trebui să punem pe o listă generală din care să putem tăia, puţin câte puţin, cu fiecare săptămână din 2013, obiectivele îndeplinite.

Iată ce nu ar trebui să lipsească de pe lista voastră de rezoluţii:

1.Să fiţi deschişi cât mai multor experienţe diverse: luaţi cursuri de dans, mergeţi la ateliere de obiecte hand-made sau de origami, învăţaţi să cântaţi la un instrument muzical.

2. Mergeţi măcar o dată pe lună la teatru şi la cinema cu cineva apropiat, adunaţi-vă prietenii în dialoguri despre evenimentele la care aţi fost şi care merită povestite, fiţi la zi cu apariţiile cinematografice, bucuraţi-vă de o seară liniştită la filarmonică sau la operă.

3. Citiţi mult şi cât mai divers. Citiţi şi beletristică, dar şi cărţi de dezvoltare personală, de psihologie sau de management. Fiţi deschişi să învăţaţi din fiecare carte şi din fiecare loc.

4. Înconjuraţi-vă de oamenii de la care aveţi de învăţat, fie că învăţaţi ce-i generozitatea, bunătatea, fie că învăţaţi să fiţi specialişti în munca voastră.

5. Călătoriţi, călătoriţi, călătoriţi! Descoperiţi şi destinaţii mai puţin clasice. Ce spuneţi anul acesta să faceţi o excursie în ţări precum Albania şi Muntenegru sau să economisiţi un an pentru o săptămână în India sau America de Sud?

6. Faceţi voluntariat, sub orice formă, oferiţi-vă timpul şi abilităţile pentru o cauză, pentru un om sau un eveniment prin care să faceţi o schimbare în bine.

7. Păstraţi-vă curiozitatea, căutaţi mereul noul, puneţi întrebări, căutaţi ce nu ştiţi, fiţi energici şi plini de voie bună.

8. Bucuraţi-vă de oamenii, locul care vă înconjoară şi care sunt, anul acesta sau pe termen lung, acasă.

Vă lăsăm pe voi să completaţi lista pentru 2013 cu ce merită spus, făcut şi iubit în noul an!

Loading Facebook Comments ...

Fii primul care comentează!