Garantat 100%. Alecart

Printre birourile înghesuite, marea de hârtii şi sunetul calculatoarelor ce funcionează constant întâlnirea cu Simona Sora, editor coordonator, şi Andrei Manolescu, depăşeşte diferenţa de nivel sau vârstă şi se transformă într-un dialog amical din care ne sustragem sfaturi şi idei aplicabile şi în cadrul revistei noastre.

Aprecierile aduse ne-au încurajat şi au mai alungat din emoţiile întâlnirii cu Cătălin Ştefănescu, moderatorul emisiunii Garantat 100%. Sediul televiziunii române se impune prin masivitate dincolo de curtea ce-l desparte de Calea Dorobanţi.

Intrăm sfioşi prin labirintul decorat pe margini cu sute de uşi menite parcă a rămâne închise adăpostind secretele de dincolo de sticla televizorului. Trecând prin etapele televiziunii şi prin cabina de machiaj păsim în platoul de filmare, o sală imensă acoperită cu pânză neagră ce prin întuneric îi atribuia un aspect infinit.

Decorul alb, contrastant se încălzeşte rapid în lumina reflectoarelor. Pereţii albi cu ferestre negre ascund în spatele fiecărui gol o cameră ce analizează şi înregistrează fiecare gest şi fiecare sunet ce iese timid şi nesigur iniţial printre dinţi. Timpul şi-a uitat noţiunea şi a luat-o la fugă cu un ritm ameţitor.

Bineînţeles că o astfel de zi nu se putea termina decât cu o plimbare relaxantă prin centru vechi, admirând atât fiţele incurabile ale Bucureştiului în paralel cu  peisajul architectural bogat, urmă a trecutul ce ne înconjoară.

Loading Facebook Comments ...

Fii primul care comentează!